donderdag 16 september 2010

Smaakfruit: thema van Week van de Smaak


De week van de Smaak!

Tijdens de Week van de Smaak 2010 staat het thema "smaakfruit"centraal. Hierdoor verstaan we de heerlijke op smaak geselecteerde en  geteelde aardbijen, rijp geoogste appels, overheerlijke biologische frambozen, de lekkerste kersen, streekgebonden pruimen, oude (hoogstam) fruitrassen, cranberry's van Terschelling, fruit uit zelfpluk tuinen, fruitabonnementen etc.

Doelgroep
Liefhebbers van eerlijk voedsel

Kwaliteit van het leven 
Eerlijke producten en pure smaken staan centraal, om de bewustwording te vergroten van streek- en seizoensproducten, biologisch voedsel en de mogelijkheden die die producten bieden.

Gezondheid
Een week lang zal in heel Nederland de Week van de Smaak heersen. Vanaf zondag 19 september 2010 kunnen liefhebbers van eerlijk voedsel deelnemen aan honderden activiteiten, die dit jaar het thema ‘smaakfruit’ meekregen.

Leefstijl verandering
Biologisch eten

Dilemma
Zijn de mensen bereid om hun leefstijl te veranderen door biologisch te gaan eten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten